Empresa EcoSostenible

Dese fa prop de cinc anys Forn Roca, a adoptat una forma mes social i ecològica de treball. Per a nosaltres, la satisfacció dels nostres clients és la part el més important del nostre negoci. Per aquest motiu oferim una fleca diferent, amb uns valors mes socials i ecològics, amb productes de proximitat, qualitat i a un preu just. També entenem, que el medi ambient es una part fonamental per a tots nosaltres, i es per això, que a Forn Roca nomes utilitzem 100% llum provinent de fonts netes i els nostres embalatges son 100% reciclats. 

 

Valorem la nostra societat i per això donem oportunitats laborals a persones amb discapacitat, vulnerabilitat o provinents de àmbits socials amb perill d’exclusió. Actualment el 70% dels nostres treballadors, formen part d’aquest àmbit.

 

Aquesta filosofia ens a projectat com a referencia dins del nostre sector. Hem estat guardonats amb premis i reconeixements que avalen la nostra feina, però a Forn Roca tant sols volem mostrar, que tots podem formar part, d’un estil de vida diferent.